Thursday, January 19, 2012

Kirg

"Kuule, tule vaata seda!"
Poiss tegi nagu tüdruk teda palus ja kõndis tema voodi juurde, kus tüdruk lamas kõhuli ja oma arvutis istus.
"Mm.. Minu arust päris hea. Aga ma arvan, et selle ujumise koha võiks ära muuta. Võib-olla rohkem mõista anda, et nad teineteist armastavad."
"Okei."
Tüdruk pööras hetkeks oma pea poisi poole ja naeratas. Poiss tõmbus kaugemale ja naeratas vastu, istudes seejärel laua taha ning asudes oma arvutis tegutsema.
Nad istusid mõnda aega vaikuses ja siis hõikas tüdruk uuesti poissi enda juurde.
"No, tule vaata nüüd."
Poiss tõusis püsti ja läks tagasi tüdruku juurde, lugedes teksti tema ekraanil, üks käsi voodile toetumas. Ta nägu oli pea-aegu tüdruku näo vastas, kui ta lähemale kummardus, et paremini näha.
Tüdruku hingamine muutus raskemaks, kui ta vargsi poisi poole piilus, kes aga oli süvenenud arvuti ekraani. Tüdruku põsk surus järsku vastu poisi oma, ta ei olnud oma kaldumist tähelegi pannud. Selles asendis olid nad hetke. Poiss pööras oma pilgu arvutiekraanilt tüdrukule ja järgmine hetk pöördusid juba nende pead suudluseks.
Alguses vaid hetkeks huuled kokku puutumas, siis neid aga juba paotades ja nende keeled õrnalt teineteist silitamas. Tüdruk keeras ennast selili ja tõmbas poisi endale lähemale, lastes oma kätel mööda tema keha alla libiseda, tunnetades tema lihaseid sügaval riiete all liikumas.
Poiss pani oma käed tüdruku puusadele, tundes tüdruku paljast nahka tema natukene ülespoole kerkinud särgi alt. Poiss võttis selle riski ja liigutas käsi natukene kõrgemale, õrnalt juba tüdruku särgi alla, mis pani ta ainult rohkem teda suudlema. Tüdruk lükkas poisi õlgadelt maha tema pusa, mis oli niigi juba eest lahti ja tõmbas seejärel tal seljast ka särgi, suudeldes siis poisi kaela.
Poiss võttis ka tüdrukul särgi seljast, lastes seejärel oma kätel üle tüdruku palja ihu käia, silitades teda õrnalt, libistades oma puudutust ka üle tüdruku rindade.
Nende lahtiriietumine jätkus ja liikus sealt edasi veel kaugemale. Nende kehad põimusid üheks, läbi suudluste, läbi nende seksuaalvahekorra. See ei olnud lihtsalt seks. See oli nende kahe vahelise armastuse kõige puhtam väljendus. Siin ei saanud olla eksimust. Kirg nende kahe vahel oli puhas, ilma mingigi teeskluseta. See ei olnud nagu paljud nende viimase aja kogemused: seks seksi pärast. See oli kõrgema pilotaaži mõtte vahetus, oma hingede ühte loomine.
Kui nad lõpetasid, lamasid nad teineteise kõrval, tüdruk silitamas poisi mitte-just-väga-musklis rinda ja poiss tegemas sama tütarlapse juustega.
"Mis siis nüüd saab?" küsis tütarlaps vaikselt.
Poiss kehitas õlgu.
"Kas me neile ütlema, või teeme näo, et midagi ei ole muutunud?" küsis poiss mõne aja pärast.
Tüdruk kehitas õlgu.
"Eks aeg näitab mis edasi saab," ütles tüdruk vaikselt, sulges silmad ja jäi magama.

No comments:

Post a Comment